Logg inn:
Nye foreldre på vei inn: GRIP SJANSEN!
Ivar Haug   29.05.12
I august kommer de nye kullene med barn. Med på lasset følger oppdragsgiveren din, foreldrene. Benytt sjansen til å skape en knallgod start på et samarbeide om det aller viktigste; barnet.

Denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer.
Du kan derfor ikke lese hele artikkelen. Som medlem får du og alle ansatte i din SFO full tilgang til alt innhold på SFOnett.no.


Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
(1)
Ja, dette var en liten tankevekker! Kan godt tenke meg at for mange kan overgangen fra barnehage til SFO føles litt voldsom.  Det er mange flere barn samlet i en SFO enn i barnehagen, samt færre voksne i forhold til antall barn.  På vår SFO prøver vi å gjøre starten best mulig for barna (og foreldrene) ved at vi er flest mulig av de fast ansatte på jobb i sommer-SFO i august (før skolestart). Vi deler barna inn etter klassetrinn, slik at 2.-4. klassingene som allerede er godt kjent på skolen/SFO har egne turer, eller bruker andre rom på skolen denne perioden.  SFO-lokalet er forbeholdt de nye 1. klassingene.  Dermed får disse god anledning til å gjøre seg kjent på stedet, med hverandre og med de voksne i SFO.  Vi deler også barna inn i grupper, slik at hver av de voksne på 1. klasse-basen har ansvar for en gruppe barn (og foreldre) .  Det er da lettere å gi en tilbakemelding når barnet hentes på ettermiddagen.  Mvh. Wenche, Maurtua SFO, Flekkefjord.

30.05.12
(0)
I klepp kommune får ikke de nye 1. trinn elevene begynne på SFO før skolestart. Jeg jobber med å endre dette, men ting tar tid!
min erfaring fra andre kommuner er at barna er tryggere på SFO og i skolen når de har fått  mulighet til å bli kjent med SFO systemet før de begynner på skolen.
 
Mange gode tips i artikkelen Ivar!

30.05.12

(0)
Her i Moss har vi et bra opplegg i forbindelse med overgang bhg og skole/SFO . I den forbindelse har mange av barna mulighet til å komme å se hvordan livet på sfo er . Vår sfo har et tett samarbeid med to barnehager  i Moss . Vi har satt en dato hvor vi inviterer ungene med følge av barnehagepersonal . Da blir det både tid til lek , skape nye relasjoner og ikke minst sitte rundt bordet å spise og prate med de store ungene.
Om noen foresatte lurer , så ønsker vi de velkommen til å komme å besøke oss.
Av erfaring i alle disse årene så tror jeg nok
det er foreldrene som er mer bekymret en ungene.
 

07.03.13

(2)
I år har jeg fått det til! elevene får begynne 1. august dersom de foresatte ønsker det!! Jippi!!!
 

07.03.13

Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
SFO for barn
Hjertebarn og edelstener
Å spille skuespill for barna
Ta ikke leken fra meg
Utfordrer synet på lek