Logg inn:
Viktigst i SFO
Ivar Haug & Terje Wiik   11.02.16
Vi fyller 20 år i år og jakter på små oppmerksomheter til våre medlemmer. Forholdet mellom voksne og barn i SFO/AKS er avgjørende for kvaliteten i tilbudet. Vi har et verktøysett til deg.

Denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer.
Du kan derfor ikke lese hele artikkelen. Som medlem får du og alle ansatte i din SFO full tilgang til alt innhold på SFOnett.no.


Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
(0)
Dette er så viktig. Holder på å lage et opplegg for en planleggingsdag for mine om relasjonsarbeid. Hvordan bygge gode relasjoner og om voksenstiler der den autoritative voksenstilen skal være i fokus. Viktigheten av å være en varm grensesettende voksen, se barnet og ikke minst prøve å forstå, spesielt da de utfordrende barna. Tydelige voksne som setter grenser og bekrefter barns interesser er på god vei til å oppleve gode relasjoner til barna. Jeg synes May Britt Drugli sier det så fint: "Alle barn trenger bekreftelse fra viktige voksenpersoner. Anerkjennelse av barnet som person, positiv bekreftelse på det barnet gjør som er bra, og på barnets forsøk på mestring er av stor betydning for selvfølelsen, og det betyr mye i oppbyggingen av en positiv relasjon. Altfor ofte glemmer en å gi barn positiv bekreftelse i form av blikk, fysisk berøring, ord, smil eller handling. Det er ikke mye som skal til, men det har nærmest magisk effekt på barnet". Gleder meg til hva som kommer. Et veldig spennende tema i hvert fall.
14.03.16
(1)
Heia Anne
Det koker litt rundt meg om dagen med flere møter med offensive SFO'er.
Jeg har jobbet i det siste med det nye kurset SFO forebygger mobbing som hadde premiere på Nesodden denne uken -  og Terje jobber med at opplegg om Barns lek i SFO for SFO'ene i Røyken kommune. Over påske skal jeg ha en inspirasjonsdag for Maura SFO i Nannestad og Terje holder på med SFO'ene i Haugesund, Fjell, Ålesund og Berg SFO i Trondheim  - etter nylig å ha kurset Longyearbyen SFO og lederne i Tromsø. Poenget med å nevne dette er at i samtlige sammenhenger er relasjonsarbeidet vårt i SFO hovedtema. Alt henger på dette for at SFO/AKS skal kunne utvikle tilbudet til glede for alle barn - uansett hvilke styrker de bærer i seg. 
Så når kroppen har landet litt uti april skal jeg jobbe med artiklene knyttet til relasjonsverktøyet. Ha en fin vår, Anne - glad for at du er en aktiv og positiv bidragsyter. 

15.03.16

Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
Kranglefanter og andre SFO-dyr
Ordene styrer oss
Sover du godt?
Avansert barneveileder
TPO i SFO