Logg inn:
Mette SFO-barn = glade SFO-barn
Åse Gulbrandsen   23.11.09
Å komme fra skolen å bli møtt av lukten av nystekt grovbrød, pent dekkede bord og sunt og fargerikt pålegg, vekker appetitt og gir en god følelse av å være venta på.

Denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer.
Du kan derfor ikke lese hele artikkelen. Som medlem får du og alle ansatte i din SFO full tilgang til alt innhold på SFOnett.no.


Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
(2)
hei! dette høres helt topp ut, men hva bruke dere til pålegg?
23.11.09
(0)
hei,
vi satser på sunt pålegg.Vi bruker ost(gul og brun),servelatpølse,saltpølse,leverpostei,kaviar,agurk,markrell i tomat.Er det noe helt spesielt så hender det at vi bruker syltetøy,men da er det kun èn skive m.syltetøy.
vh Åse G.   

24.11.09

(0)
Bra tiltak!
Hvor henter dere midler fra? budsjett el. foreldrepenger el.?

26.11.09

(0)
hei,
takk for det!ja vi er godt fornøyde med tiltaket.Foreldre betaler kostpenger,maten som vi serverer må jo tilberedes og det blir naturlig at kostpenger også går "kokk".Altså tid for hun som lager deiger og baker ut og tilrettelegger for måltid.Men noe av denne tiden blir "bakt" inn mens hun har øye med de store barna.Fikk du svar på spørsmålet ditt ?Vi er en stor sfo og får naturligvis inn en god del midler via kostpenger.dessuten er innkjøpsansvarlig vavittig god på å handle på tilbud.Beundringsverdig god !

26.11.09

(0)
Dette er et helt fantastisk tiltak. Er selv i prosess med å innføre måltider på heltid. Dette er en idè som jeg ønsker å prøve ut. Men lurer på om dere har regnet ut prisen pr brød er?
01.12.09

(0)
Hei,nei det har vi nok ikke gjort.men jeg kan gjenta at det er et velykka prosjekt.du må gjerne ta kontakt hvis det er ting du lurer på.Vi har holdt på med dette ett par år nå.og kommer nok til å fortsette i lang tid fremover.det er litt arbeid til systemet er i gang,men så går mye omtrent av seg selv.
Åse

01.12.09

(0)
Det skal jeg gjøre. Regner med at dette koster under tieren pr brød og så mye trivsel på kjøpet!! Du hører nok fra meg. Har du mailadresse?
01.12.09

(0)
Det skal jeg gjøre. Regner med at dette koster under tieren pr brød og så mye trivsel på kjøpet!! Du hører nok fra meg. Har du mailadresse?
01.12.09

(0)
aase.gulbrandsen@mandal.kommune.no
Bare ta kontakt !
Åse

01.12.09

(0)
Hei.
Dette hørtes kjempe bra ut. Hvor mange brød lager dere til 140 barn?

01.12.09

(0)
hei, vi lager 12 brød(ganske store ).det er rikelig.nok til at noen kan få med hjem et brød.Et barn på 7 år,av normal størrelse spiser gjerne 2 skiver.
Åse

01.12.09

(0)

Tusen takk


01.12.09

(0)
Jeg er allerede på jakt etter en eltemaskin. Noen anbefalinger? Har ca 120 munner å mette så 10 brød er vel nok?.
01.12.09

(0)
hei,jeg tror jeg ville satsa på 12.brød.4 stk.i hver form.da har du litt å gå på.Litt å ta av utover ettermiddagen,hvis noen blir litt sultne.Kjøkkenmaskin må du ha.Da er det så mye lettere,og det går fort.Og har du råd så kjøp en god en.Den skal jobbe hardt.
Åse

01.12.09

Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
Sunt og godt i SFO
Frukt og grønt i SFO
Knekke-klasking er moro og sunt
Godtesuget
BARN KAN! RØD FISKESUPPE