Logg inn:
Samarbeid mellom rektor og SFO-leder
Åse Gulbrandsen   14.12.09
Tillit i et arbeidsforhold er at noen tror på deg, og våger å delegere deg myndighet. Dette er elementer som gir frihet, ansvar og trygghet og dermed mulighet til kreativitet og utvikling. Ved Furulunden skole i Mandal jobber en rektor som ser betydningen av å delegere myndighet til sine ansatte.

Denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer.
Du kan derfor ikke lese hele artikkelen. Som medlem får du og alle ansatte i din SFO full tilgang til alt innhold på SFOnett.no.


Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
(3)
Det gjør godt å lese SFO-leder Åse Gulbrandsens beskrivelse av samarbeidet med sin rektor. 
 Jeg har vært kraftig engasjert på dette området i 20 år og sett mange flotte eksempler på varm og effektiv skoleledelse i forhold til SFO. Noen ganger kommer følgende problemstilling opp; i en hverdag der rektors oppgaver sprenger alle rammer for en normal arbeidsuke, blir SFO lett en salderingspost. Jeg er sikker på at skoleledere som både gir sin SFO-leder autoritet i ledergruppen og engasjerer seg i utviklingen av SFO, selv får en enklere arbeidssituasjon. En styrket SFO-leder letter helt klart trykket. Det ville vært interessant å høre hva rektor på Furulunden skole mener om samarbeidet med sin SFO-leder...

14.12.09
Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
Personalsaker
Ordene styrer oss
Faglig stolthet til alle ansatte
Fokus på intervju
Veiledningsforum i SFO