Logg inn:
Trening gir barn større hjerne
Ivar Haug   22.09.10
Veltrente barn har bedre hukommelse og evne til å resonnere på egen hånd. Forskere har funnet ut at deler av hjernen er større på barn som hopper og spretter og løper mer.

Denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer.
Du kan derfor ikke lese hele artikkelen. Som medlem får du og alle ansatte i din SFO full tilgang til alt innhold på SFOnett.no.


Fyll ut skjema nedenfor og få umiddelbar tilgang til alt på SFOnett!
SFO / Skole:
*Fornavn
*Etternavn
*E-post
*Telefon
Fakturareferanse
*Fakturaadresse
*Faktura Postnr
*Faktura Poststed
*Ønsket passord
*Gjenta passord
*Medlemstype

Du vil få tilgang til www.sfonett.no ut året og blir fakturert for samme periode. Mva kommer i tillegg til prisen. Når du er innlogget kan du registrere alle ansatte hos deg som underbrukere.

Ordinær pris for helt år
kr 875 for små SFO'er,under 35 barn
kr 1750 for SFO med over 35 barn
Mva kommer i tillegg
Ja, vi vil bli medlem i Nettverket for SFO
 
DISKUTER ARTIKKELEN
(0)
Vi får inn stadig flere bekymringer fra SFO-ledere knyttet til barnas hverdag i skoleregi ("skoleregi" inkluderer selvsagt SFO/AKS). Nærmere bestemt konsekvensene av forlenget skoledag kombinert med mer voksenstyrte aktiviteter ( f eks Aktivitetsskolen i Oslo), mer omfattende leksetilbud og generelt mer passive barn.
23.09.10
(0)
Endlig har vi fått ny gymsal, ett år uten.
Men nå skal vi gymme, leke og kose oss hver dag vi får det til, og det blir nok ikke mange dagene vi ikke går over dit.  Jeg slår et slag for fysisk fostring på Sand SFO.

24.09.10

(0)
Sånn synes jeg det skal låte. Vi bare går over til gymsalen og leker og er aktive. Herlig!
26.09.10

(0)
På Furulunden SFO tar vi en liten joggetur om morran m.de barna som har lyst.Et lite kvarter med hoppogsprettogtjooghei og vips så er de barna (og voksne) med overskudd av energi klare for noen timer v.pulten
29.09.10

(0)
Glimrende id for andre. Kan til og med påvirke livet til noen SFO-ansatte det der...
29.09.10

(2)

Men det er viktig å nevne at her er det ikke snakk om treningstøy og dusj.Det må være enkelt og uten digedarer.Hopp løp sprett og bli svett,drikk litt vann og vips så smiler hjertet.


29.09.10

(0)
Har hørt rykter om et flott tiltak i Notodden. Hva er det?
30.09.10

(0)
bordtennis i Notodden sfoene vi har gratis i sfoene trenere som setter barn i aktivitet fra Heddal bordtennisklubb, kurser barn, og dette er kjempegøy, vi har fått ute bord og inne bord og utsyr som trengs for denne aktivitten. Vi voksne får også tilbud om kursing og samtidig en hyggelig og sosial kveld. vi ser at dette er en kjempefin aktivitet for barna på sfo man får rett og slett aktivie og glade barn, og da har jo både barn og voksne det gøy, så dette liker vi
30.09.10

(0)
I Drammen har vi bordtennis på timeplan ved flere skoler. 15 stk bord inne i Drammensbadet. Utebord ved flere skoler. Bordtennis blir brukt både til sosialtrening, mestring i skolen og vi får aktive barn
som igjenn øker de motoriske ferdigheter.

30.09.10

(0)
kjempebra gøy at det er flere som bruker bordtennis som en aktivitet i skole og sfo
30.09.10

(0)
Ser ut til at vi bør lage en artikkel på sfonett.no om Drammen og Notodden og moro rundt bordet. Har dere noen bra bilder vi kan bruke, gjerne litt actionfylte?
30.09.10

(0)

en artikkel er kjempebra  og vi skal få tatt noen bilder  gøy å vise hva man holder på med


01.10.10

(0)
Kjenner ikke til problemet med passive barn. har heller en utfordring når det gjelder aktive barn og å gi nok spennende aktiviteter. Samt endel alt for aktive barn . Det er bare så nydelig når "perletimen" slår til på slutten av dagen. men, da har de jo vært innom 4-5 aktiviteter først...
 
teje , Andebu

01.10.10

(0)
Juicy stemningsrapport fra Andeby. Her er det nok flere som kjenner seg godt igjen! Hils Ole, Dole og Doffen og de andre ungene i SFO.
01.10.10

(0)
He he
ole , dole og doffen har nå tatt helgen..
men , først måtte de rekke fotball, dansekonkurranse, ute - kanonball , bursdagsfeiring og taco sfo middag.
 
god helg fra Andeby

01.10.10

Anbefalt
Kjell   30
Appen
RELATERTE ARTIKLER
SUMO-bryting
Skiskole med afterski
OL i SFO
Konkurranse om barna
– Heller idrett enn mat