Selvsagt kombinerer du årets samling for SFO-folket i Tromsø med julehandel og litt kultur.

Et besøk til Tromsø i forbindelse med årets konferanse handler ikke bare om faglig påfyll.  I Tromsø har de  mye å tilby på utsiden av kurslokalene! Enten du ønsker å utforske kultur- og byliv eller naturopplevelser kan Tromsø tilby en god miks av det urbane og naturskjønne.  Så her er det mye å glede seg til…


Her har vi samlet litt info om show og teater før, under og etter konferansen KVALITET I SFO 2023.

BERNHOFT – Avenue of Loveless Hearts Turné (Onsdag 15.november 2023)

Jarle Bernhoft, en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo. Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice.
Sted: DRIV
Tid: kl 2000
Kjøp billetter her

BUKTA LIVE: HARVEST (Fredag 17.november 2023)

Bli med på en uforglemmelig hyllestkonsert til Neil Youngs legendariske album "Harvest" presentert av Bukta Live og Norsk Americana Forum.
I fjor var det femti år siden dette klassiske rockealbumet ble utgitt, og med hits som "Heart of Gold" og en unik blanding av rock og americana, har dette albumet fått en spesiell plass i musikkhistorien.

På scenen får vi oppleve noen av Norges beste Neil Young-tolkere, nemlig sertifisert Neil Young-kjenner Lars Lillo-Stenberg sammen med Spellemannpris-vinner Ole Kirkeng, Spellemann-nominerte John Berggren, Anders Svendsen (Halden Electric), og Vilde Bye som gjesteartist.
Sammen skal de spille hele albumet fra A til Å - fra "Out on the Weekend" til "Words (Between the Lines of Age)".

Sted: Driv
Tid: kl 1900
Kjøp billetter her

Dvorák med Ilya Gringolts (torsdag 16.11)

 Serenade for strykere

Det er enormt stas å kunne presentere en av vår tids virkelig superstjerner på fiolin! Ilya Gringolts er en av de helt store musikerne i verden, og han vinner sitt publikum overalt hvor han spiller. Han har en særegen, uanstrengt virtuositet når han spiller, ja, alt virker veldig lett, og en musikalitet som ikke går på kompromiss med noe.

Sted: Kulturhuset
Tid: 1900
Kjøp billetter her

Messias (onsdag, torsdag og fredag)

Kristian Figenschow og Alexander Rindestu serverer et juleeventyr litt utenom det vanlige!

Det står skrevet i teksten, og det er helt sant, kanskje: En messias kom til oss for 2000 år siden! Alle har hørt fortellingen om Jesu fødsel og vet at den lukter esel og kamel, at den innebærer en komplisert folketelling, utgåtte sko, hellige konger og engelen Gabriel. Den inneholder faktisk et mylder av karakterer og hendelser, noen av dem nesten helt sanne, noen helt ukjente, og alle sammen fryktelig underholdene, i hvert fall når vi forteller dem på vår måte og gjennom to skuespillere som skifter ham fortere enn frelseren selv.

Dette er juleevangeliet som du aldri har hørt det før.
Sted: Hålogaland teater
Tid: Se hjemmesiden spilles hver kveld kl 2030
Kjøp billetter her