I dag ble Årets barneveileder 2021 kåret. Årets fortjente heder og ære går til Liv Bente Eidseter Tangen som jobber ved Nordbyen skole SFO i Molde kommune.

Liv Bente ble kåret på direkten under dag 1 av konferansen Kvalitet i SFO hvor hun var tilstede i salen. Årets barneveileder ble kåret for femte år på rad under vår nasjonale landskonferanse for SFO. Nesten 90 stykker ble nominert fra hele landet.

I 2020 var det Chris Magne Johansen fra Herøy som ble overrasket på direkten på vår digitale konferanse.  Oddny Espeland fra Kyrkjevollen i Sandnes og Cecilie Lieng fra Søre Ål på Lillehammer fikk tittelen i 2019 og 2018. Den aller første vi hyllet var May Hilde Rendalsvik fra Lundstein SFO på Gjøvik i 2017.

Liv Bente ble nominert av SFO-leder Eva Gaski på vegne av henne og de andre på Nordbyen SFO. 

Om årets barneveileder 

Liv Bente er en fantastisk medarbeider, alltid positiv og blid, og står på. Hun er genuint interessert i jobben sin, leser seg opp faglig og bruker mye av sin fritid til å legge best mulig til rette for at alle barna skal ha det bra på SFO.

Hun bryr seg om de hun har rundt seg, og har også øye for de barna som trenger ekstra omsorg og oppmerksomhet. Hun er en trygg og god voksen, og er til å stole på! Hun er god på å bygge relasjoner til barna og barna i mellom.

De voksne som hun jobber tettest med får også kjenne på hennes positivitet og omsorg. 

Liv Bente er rolig og avbalansert, har en plan – men tar en dag av gangen – og likevel går ting unna, selv i en travel hverdag. Planer legger hun i samarbeid med de voksne på basen, og fordeler oppgavene godt slik at alle er inkludert.

Hun er iderik og veldig kreativ, noe som barna får nyte godt av. For eksempel har hun laget seg noen figurer som besøker barna ved ulike anledninger.

Det kan være «Rampenissen», «Påskepjusken» og den siste i rekka er «Kalle Kra». Det er en herlig liten kråke-figur som hadde så lyst å begynne på Nordbyen SFO og slik spinner hun historien videre…..

«Det er ofte så lite som skal til for å gjøre hverdagen litt bedre for de rundt seg, slik er Liv Bente, hun gjør det lille ekstra.»

Eva & de andre ved Nordbyen SFO

Vi gratulerer årets barneveileder Liv Bente Eidseter Tangen fra Nordbyen SFO som Årets barneveileder 2021.