For 6.gang skal vi kåre Årets barneveileder. Har du en kollega som er leken, oppmerksom, nysgjerrig og er en ekte lysglimtjeger? Send oss en mail og fortell oss mer.

Vinneren må være en tøffing. Premien er nemlig en tur til Bergen i november, reise og opphold dekket og deltakelse på konferansen KVALITET I SFO 2022. Der, på selve SFO-konferansen 17.-18. november, blir nemlig vinneren hyllet. Han eller hun behøver ikke å si et pip men må opp på scenen foran 350 medlemmer av familien vår og ta imot hyllesten.

Fristen for å nominere din kandidat til tittelen ÅRETS BARNEVEILEDER 2022 er 20.09.2022. Send begrunnelsen til terje@sfonett.no.

Tidligere vinnere

 

 

 

På konferansen i 2021 var det Liv Bente Eidseter Tangen fra Nordbyen skole SFO som ble overrasket da hun ble ropt opp som Årets Barneveileder. Hun ble nominert av sin leder Eva Gaski som beskrev en dedikert og varm medarbeider.

Hun fikk prisen blant annet for måten hun bruker dukker for å formidle egne fortellinger til barna.

Jeg ble veldig overrasket. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg forventet at jeg skulle få en slik pris, sa Tangen.

Liv Bente hadde selvsagt med kråka «Kalle Kra» på konferansen og den ble med opp på scenen da skulle ta imot heder og ære. NRK var til stede på konferansen og det ble intervju både der og i lokalavisen. Å bli kåret til Årets Barneveileder er en hyggelig anerkjennelse for vinneren, men skaper også positiv oppmerksomhet og stolthet for det å jobbe i SFO.

I 2020 var det Chris Magne Johansen fra Herøy som ble kåret på direkten på vår digitale konferanse. Oddny Espeland fra Kyrkjevollen i Sandnes og Cecilie Lieng fra Søre Ål på Lillehammer fikk tittelen i 2019 og 2018. Den aller første vi hyllet var May Hilde Rendalsvik fra Lundstein SFO på Gjøvik i 2017.

Nominasjonene har kommet fra kollegaer, ledere og foreldre.