Håvik SFO i Karmøy kommune er nå klar for 17.mai. De har laget sine helt unike 17.mai sløyfer.

Håvik SFO ligger i Karmøy kommune. 

Min kollega Juliana Haugeberg Våge har laget disse flotte sløyfene sammen med sin kohort. De ble så fine at de andre kohortene jobber med det også. 

Noen barna vil bruke dem selv, andre ville gi dem til foreldrene, tenk så fint å ha en sløyfe som deres barn har laget, og ikke mist med bilde av barna på. Vi er en I-pad skole, og barna har en del bilder av seg selv som vi har brukt. 

 

 

 

 

Her ser dere hvordan vi laget våre 17.mai sløyfer.

Sørlipodden - Sørli SFO med egen podkast

Sørli SFO i Nittedal kommune har nettopp gitt ut sin første episode av Sørlipodden.

Les mer >>

Gamle gode gåveboksar

Desse nostalgiske oppbevaringsboksane for julepynt er det super-Sølvi frå Hundeidvik private SFO som har utarbeida! Kjempeflotte,- ikkje sant?

Les mer >>

Lag en edderkopp

Kul edderkopp, enkel å lage

Les mer >>

Halloween og De dødes dag på Vikhammeråsen SFO

Denne uken planlegges det på mange SFO/AKS hvordan de skal markere Halloween neste uke. På Vikhammeråsen SFO i Malvik markerer de ikke bare Halloween. Der skal de også feire "De dødes dag".

Les mer >>

Hekta på pinnar

Til og med dei kulaste gutta og øvrige med alvorleg strikkeallergi henger seg på denne bølga. Ingen vrange her nei. Kun rett, rett, rett!

Les mer >>

KORPS + SFO = SUKSESS I KRISTIANSUND

Pilotprosjektet «korps i SFO» sørget for en rekruttering til Kristiansund skolekorps som man ikke hadde sett maken til siden 90-tallet. En rekruttering som gjør korpset mer robust og bærekraftig. Denne uken sa politikerne at de var positive til å støtte prosjektet videre.

Les mer >>

Å lage dukkeansikter

Dukkeansikter som kan brukes til mange varianter av dukkekropper.

Les mer >>

BYEN ved Hannestad SFO

På vegne av redaksjonen i SFOnett ble jeg invitert til Hannestad SFO og deres utstilling «Byen». En utstilling basert på mange små prosjekter hvor barns medvirkning og «det kreative barnet» skulle stå i fokus.

Les mer >>

Lag en dinosaur

Dinosaurer er moro, denne er heller ikke vanskelig å lage.

Les mer >>