På Volden SFO har jeg hatt kunstgruppe i mange år. Alle grupper er forskjellige og opplegget varierer fra år til år. I tiden fremover skal jeg dele gode ideer i en serie artikler her på sfonett.

Denne artikkelen er kun åpen for medlemmer av Nettverket! for SFO.

For å lese hele artikkelen må du logge inn (øverst til høyre i menyen).
Dersom du ikke er medlem må du melde deg inn for å få full tilgang.

Klesvask i nisseland

I nisseland er det etter tradisjonen stor ståhei i desember! Nissemor (som så mange andre mødre) er som vanleg stressa og har kome i skade for å vaske nissedrakta til sjølvaste julenissen uten å vrenge lommene.

Les mer >>

Maling

Jeg har prøvet mange typer maling fra forskjellige produsenter, og kvaliteten er stort sett den samme overalt. De forskjellige materialforvalterne har et godt utvalg, og du har muligheten til å få maling som passer til alle typer maleteknikker.

Les mer >>

Perler på en snor

Å se mulighetene er ikke alltid lett.. Man trenger inspirasjon og lyst til å finne nye bruksområder på de tingene man har rundt seg. Mitt råd er: Prøv da vel!

Les mer >>

Når bladene faller

Man må ta årstidene som de kommer, og kose seg med hva den har å tilby. Denne aktiviteten gjør jeg hvert år sammen med barna, like poppulært hver gang.

Les mer >>

Lett som en fjær

Her kommer en teknikk jeg har hatt lyst til å vise dere lenge. En varm sommerdag ute i hagen, og bildene var på plass.

Les mer >>

Jeg heter Marthe

Nå er SFO i gang igjen etter ferien. Et helt skoleår skal fylles med lek, vennskap, aktiviteter, måltider og alt det andre som hører SFO til.. Barna skal sees og få være seg selv på godt og vondt. Her er en teknikk som skal fortelle litt om barna, nemmelig hva de heter.

Les mer >>

O'jul med din glede..

Jul er det heldigvis en stund til enda, men forberedelsene har allerede startet. Det er mye vi har lyst til å gjøre, vi må bare finne ut hva vi skal velge. Denne utfordringen er enkel – send inn dine juleideer og jeg legger dem ut her på SFOnett.

Les mer >>

Maling og plast

Dette er en morsom teknikk, som har mange muligheter. Jeg foreslår at du tester ut litt på egenhånd.

Les mer >>

Nydelige høstblader

Sommeren er over og høsten banker på døren. Nå er det bare å ønske krystallklare dager velkommen. Denne gangen lager vi høstbladene selv. Fargerike og flotte.

Les mer >>